Известие

Collapse
No announcement yet.

Помоооощ!Търся майстор!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помоооощ!Търся майстор!!!!

Преди две седмици ми правиха ремонт на алфата. харчеше доста, на ниските предавки нямаше необходимата мощност и спирачките бяха износени. Е , смениха накладки и ламбда и.... оттогава започнаха проблемите. Три пъти ходя за дооправяне на спирачките . скърцат като ги натисна, после започнаха да свирят колелетата без да натискам спирачки, сега - след третия ремонт, щото все я връщах колата за дооправяне и съответно си плащах за това, сега вече при спирачка занася насам- натам.Ужассс! Господи, спаси ме от разбирачите в сервизите!!!! За мощността не говоря- нищо не стана. та сега търся наистина човек, който разбира та да оправим алфетата!!!

Я се разходи до Румен, Бобо или Ванто.
    Координати има в общ технически раздел.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Видях ги и говорих с всичките , но при кого е най-добре да отида! Кой е най-добрия от тях , не само да вземат пари, но и да оправят коли?Вече съм като "парен каша духа"!

Comment

Първоначално публикувано от george1456
        Видях ги и говорих с всичките , но при кого е най-добре да отида! Кой е най-добрия от тях , не само да вземат пари, но и да оправят коли?Вече съм като "парен каша духа"!
        Еми ако живееш в Младост и района отиди при Румен,ако си в района на Надежда Бобо е твоя човек,ако пък си от моя роден град Люлин иди при Лисан (Не съм ходил при него ама все добри отзиви има за него). В общи линии тия изброените от мене хора колко Алфи са оправили немаш толко косми по главата повярвай ми. Ще ти дам и жокер иди при които те вземе защото хората са ангажирани демек са добри майстори
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
        X